Random Article


DC en Archie Comics sturen Harley Quinn en Poison Ivy van Gotham City naar Riverdale

 


Posted 07/07/2017 by

Dat de personages van Archie Comics al meermaals onwaarschijnlijke cross-overs zijn aangegaan, is een understatement. Archie Andrews en zijn bende vrienden uit Riverdale hebben inmiddels al Marvel's Punisher en zelfs de Predator ontmoet. Binnenkort komen daar nog twee DC-iconen bij. DC Comics en Archie Comics slaan immers de handen in elkaar voor Harley & Ivy meet Betty & Veronica, een zesdelige miniserie waarin Gotham City Sirens en boezemvriendinnen Harley Quinn en Poison Ivy het aan de stok zullen krijgen met de twee hartsvriendinnen/grote liefdes van Archie Andrews wanneer een natuurgebied tussen Riverdale en Gotham City bebouwd dreigt te worden. De reeks wordt gemaakt door schrijvers Marc Andreyko en Paul Dini (dewelke mee Harley Quinn creëerde voor Batman: The Animated Series en haar relatie met Poison Ivy uitdiepte) en artieste Laura Braga. Het eerste deel zal in oktober verschijnen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.