Random Article


BOOM! Studios komt met Power Rangers Hommage Covers aan Marvel’s X-Men en Jim Lee

 

Posted 03/07/2017 by

Bij Marvel is het ondertussen schering en inslag, maar ook BOOM! Studios komt binnenkort met enkele exclusieve variant-/ hommage-covers. De vier Power Rangers-titels werden door Dan Mora (Klaus) voorzien van nieuw artwork ter ere van Marvel's X-Men #1 (1991) en de iconisch vierdelige cover van Jim Lee. Tijdens San Diego Comic-Con (binnen drie weken) zullen de speciale covers voor Mighty Morphin Power Rangers #17, Go Go Power Rangers #1 en Mighty Morphin Power Rangers Annual 2017 tijdelijk beschikbaar zijn voor $20 elk, alsook een Gatefold-variant met alle covers ineen:

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.