Random Article


DC’s Wonder Woman en Conan ontmoeten elkaar in Nieuwe Cross-over door Gail Simone en Aaron Lopresti

 

Posted 24/06/2017 by

Twee iconische legendes zullen elkaar binnenkort eindelijk ontmoeten in een epische crossover. Conan the Barbarian, gecreëerd door Robert E. Howard in 1932, en DC's Wonder Woman verschijnen samen in een eigen zesdelige minireeks van DC Entertainment/ Dark Horse, doorheen de herfst van 2017. Het creatieve team bestaat uit Gail Simone en Aaron Lopresti, die eerder al samenwerkten op hun Wonder Woman-run van 2007 tot 2010. Het eerste nummer van Wonder Woman/Conan The Barbarian # 1 staat gepland voor 20 september en valt nu te pre-orderen.

Het verhaal begint wanneer Conan the Barbarian aankomt op de kusten van een voor hem onbekend land en al snel de krijgster Wonder Woman ontmoet. Pech zorgt ervoor dat beiden in de slavenhandel terechtkomen, waardoor ze in opstand moeten komen tegen hun machtige eigenaar Dellos, een duistere magiër die hen wil vernietigen. Maar wie heeft de kracht om de twee sterkste gladiatoren ter wereld tegen te houden?

Wonder Woman/Conan The Barbarian #1 bij Archonia.com


Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.