Random Article


Greg Pak (Planet Hulk) schrijft de John Wick Comic bij Dynamite Entertainment

 

Posted 20/06/2017 by

Eind vorig jaar kondigde Dynamite Entertainment aan dat het in samenwerking met filmstudio Lionsgate Entertainment aan een John Wick-comic werkte. Vandaag werd dan eindelijk een eerste cover vrijgegeven alsook de aankondiging dat Greg Pak de canon-avonturen zal schrijven. Het creatieve team voor deze comic wordt dus Greg Pak (Marvel's The Totally Awesome Hulk, DC's Action Comics) en Giovanni Valletta (Eternal). Zij zullen een prequelverhaal vertellen, jaren voor de gebeurtenissen van John Wick (2014) en John Wick: Chapter Two (2016) met Keanu Reeves als de populaire actieheld.

Het eerste deel ligt in september in de winkelrekken.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.