Random Article


DC Comics onthult de identiteit van Oz in het tweedelige “The Oz Effect” in September

 

Posted 20/06/2017 by

Het moet zowat een van de belangrijkste mysteries in het huidige DC Rebirth-universum zijn. Naast de invloed van Doctor Manhattan uit Watchmendat al werd duidelijk gemaakt in The Buttoncross-over tussen DC's The Flash en Batman, loopt natuurlijk ook nog de mysterieuze "Oz" rond in de DC Comics-wereld. Naar de ware identiteit van het personage wordt ondertussen al een jaar gehint, maar of hij nu inderdaad Ozymandias is uit Watchmen, zullen we binnen een paar maanden weten.

In september komt DC Comics immers met de tweedelige verhaallijn "The Oz Effect" in Action Comics #987 en #988, waarin Superman opnieuw geconfronteerd wordt met Oz en de chaos die hij naar Metropolis brengt. Creatieve teams zijn respectievelijk Dan Jurgens met tekenaar Viktor Bogdanovic en Jurgens samen met Patch Zircher. Ongetwijfeld biedt deze verhaallijn ook de opzet voor Doomsday Clockde volwaardige cross-over met Watchmen, later in november.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.