Random Article


Eerste Kijk op Peter Parker: The Spectacular Spider-Man #1 door Chip Zdarsky en Adam Kubert

 

Posted 16/06/2017 by

Een tijdje terug berichtten we over Marvel‘s wens om terug te keren naar een herkenbare status quo om zo de langdurige fans opnieuw te lokken. Minder geforceerde politieke correctheid en opnieuw meer aandacht voor de klassieke superhelden zoals Steve Rogers, Thor Odinson, Bruce Banner, Tony Stark, maar nu ook Peter Parker/Spider-Man. Na heel wat aandacht voor figuren zoals Spider-Gwen, Miles Morales en binnenkort Scarlet Spider krijgt de iconische webspinner binnenkort een tweede ongoing. De nieuwe (of eigenlijk terugkerende) reeks wordt Peter Parker: The Spectacular Spider-Man door auteur Chip Zdarsky (Star-Lord, Howard the Duck) en legendarische artiest Adam Kubert (Avengers, X-Men).

Oorspronkelijk was Peter Parker: The Spectacular Spider-Man de derde maandelijks ongoing Spider-Man-titel bij Marvel over Peter Parker, naast The Amazing Spider-Man en Marvel Team-Up. De reeks ging in 1976 van start en eindigde na 264 nummers in 1998, maar een tweede volume liep van 2003 tot en met 2005. The Spectacular Spider-Man focuste meer op de personages rond Spider-Man/Peter Parker en het sociale leven van de superheld. Deze nieuwe reeks zal deze focus behouden en wordt dus het derde volume van The Spectacular Spider-Man. Terwijl hoofdreeks The Amazing Spider-Man zich (voorlopig nog) zal blijven focussen op Spider-Man als miljardair en hoofd van Parker Industries, zal de nieuwe serie teruggaan naar een ietwat meer herkenbare status quo met Spider-Man’s meer gegronde avonturen in New York City en extra aandacht voor zijn supporting cast.

Peter Parker: Spectacular Spider-Man #1 ligt in juni in de winkelrekken.

Peter Parker: The Spectacular Spider-Man #1 bij Archonia.com

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.