Random Article


Eerste Kijk op Venomversie van Punisher in Marvel’s VenomVerse: War Stories

 


Posted 14/06/2017 by

Na de aankondiging van de Edge of VenomVerse-reeks onthulde Marvel onlangs hun opkomende VenomVerse-verhaallijn, waarin allerlei populaire Marvel-personages zoals Wolverine en Gwenpool, dragers worden van een symbioot. Een van hen wordt de gewelddadige Punisher in zijn eigen spin-off-reeks VenomVerse: War Stories. Artiest van dienst Declan Shalvey gaf alvast zijn design voor de Venom-versie van The Punisher vrij in zijn wekelijkse nieuwsbrief. Zijn design voor het Venom/Punisher-verhaal werd naar eigen zeggen geïnspireerd door "What if Venom Had Possessed the Punisher?" in What If…? #44 door Kurt Busiek en Luke McDonnell.

VenomVerse #1, geschreven door Cullen Bunn met covers van Clayton Crain, ligt in september in de winkelrekken.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.