Random Article


Brian Michael Bendis en Marvel onthullen Punisher: End of Days

 


Posted 12/06/2017 by

In een recent interview om zijn nieuwe Marvel-reeks The Defenders te promoten, onthulde schrijver Brian Michael Bendis dat hij zal terugkeren naar de wereld van de minireeks Daredevil: End of Days (2012-2013). The Punisher: End of Days wordt een soort sidequel die het verhaal van de laatste dagen van Frank Castle/The Punisher zal vertellen, die na de gruwelijke dood van Daredevil en zijn ontsnapping uit de gevangenis van Ryker's Island in Daredevil: End of Days op nog één laatste missie gaat. Een artiest of een releasedatum voor de serie is nog niet bekend, maar het zou ons niet verbazen als het creatieve team achter Daredevil: End of Days terugkeert en Bendis opnieuw gezelschap krijgt van Bill Sienkiewicz en Klaus Janson.

The Punisher: End of Days ligt daarmee, net zoals Daredevil: End of Days, ook in de lijn van Marvel's The End-reeksen, waarin één laatste verhaal voor grote Marvel-superhelden wordt verteld. In het verleden zagen we zo al meerdere laatste missies voor Frank Castle/The Punisher, onder meer in het post-apocalyptische The Punisher: The End (2004) en The Punisher Kills The Marvel Universe (1995), beiden geschreven door Punisher MAX-schrijver Garth Ennis. Brian Michael Bendis zal de hedendaagse Marvel-versie van The Punisher eerstvolgend schrijven in The Defenders #3 in juli, waar hij in conflict zal treden met Luke Cage, Daredevil, Iron Fist en Jessica Jones.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.