Random Article


Todd McFarlane trolt DC Metal panel met Greg Capullo

 


Posted 31/05/2017 by

Het voorbije weekend werd de Megacon gehouden in de VS. Tijdens deze beurs hield DC Comics een Batman-panel waar men vertelde over het Dark Nights: Metal-event en natuurlijk de microfoon open zette voor het publiek om vragen te stellen. In het panel zaten Dan DiDio, schrijver Scott Snyder en tekenaar Greg Capullo. 

Een van de vragenstellers was niemand minder dan Todd McFarlane en deze verzoekt Greg Capullo om uit te leggen waarom zijn bekende creatie Spawn Batman zou verslaan in een gevecht. Wanneer je jezelf bedenkt dat Capullo vele jaren Spawn tekende dan kun je jezelf voorstellen waarom deze video viraal gaat onder comicbookfans. Voor het gemak is de video bijgevoegd. Het stuk met McFarlane begint vanaf 50:29 .

En even voor de echte liefhebber. In 1994 gingen Batman en Spawn een cross-over aan, getekend door McFarlane, waarin ze uiteraard ook onderling op de vuist gingen en de uitslag was een gelijkspel. Een sequel hierop volgde nog datzelfde jaar.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.