Random Article


Marvel onthult officieel VenomVerse

 


Posted 31/05/2017 by

Eddie Brock en de Venom-symbiote werden terug herenigd bij Marvel als Venom, één van de grootste vijanden van Spider-Man. Meteen zal Venom al een grote rol spelen in een mini-event getiteld VenomVerse. Marvel liet weten dat "als Spider-Verse Saving Private Ryan was, dan wordt VenomVerse Die Hard". De vijfdelige serie geschreven door Cullen Bunn (X-Men Blue, Magneto) komt eraan in september, na de inleidende titel Edge of VenomVerse in juni. Venomverse zal ook bijgestaan worden door een tie-in reeks VenomVerse: War Stories, waar Declan Shalvey alvast een Punisher/Venom-verhaal zal tekenen.

In VenomVerse zullen heel wat Venom-symbiote dragers uit het Marvel-multiversum de revue passeren – waaronder Pork Grind, de Venom uit de dimensie waar Spider-Ham vandaan komt – en tal van Marvel-helden en schurken, waaronder Ghost Rider, Gwenpool, Old Man Logan, Black Panther, Rocket Raccoon en Deadpool, een Venom make-over krijgen. VenomVerse ligt hiermee in de lijn van eerdere verhaallijnen als Spider-Island, Planet of the Symbiotes, de Venom Bomb-verhaallijn uit New/Mighty Avengers of Hulked Out Heroes. Eddie Brock zal in het verhaal tonen waarom hij de beste Venom is die er is, in een dodelijk strijd tegen de Poisons – de natuurlijke vijand van de symbiotes. Ook deze Poisons zullen bekende Marvel-personages overnemen…

VenomVerse #1, geschreven door Cullen Bunn met covers van Clayton Crain, ligt in september in de winkelrekken.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.