Random Article


Virus 2: Highborn lanceert Exclusieve Campagne met Internationale Artiesten

 

Posted 28/05/2017 by

Een tijdje terug hadden we het over Virusde nieuwe sensatie en graphic novel van eigen bodem die zombies met fantasy combineert. Ondertussen is de crowdfundingcampagne van het tweede deel, Highborn, van start gegaan. Om die campagne extra in de verf te zetten heeft bedenker Patrick Cornelis samen met heel wat internationale artiesten een reeks originele tekeningen vervaardigd. Deze 22 kunstwerken, waarin de verschillende tekenaars zoals Barry Kitson en Romano Molenaar, een eigen take tonen op Virus, zijn tot en met 5 juni in veiling. De opbrengst gaat integraal naar de financiering van Highborn. Meer informatie en een overzicht vind je op de officiële site.

Onze recensie van het eerste deel in de Virus-saga vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.