Random Article


Marvel’s Secret Empire wordt verlengd

 


Posted 18/05/2017 by

Zoals gebruikelijk bij grote Marvel-events tegenwoordig, zal ook Secret Empire nog een extra deel krijgen, wat nog maar eens aantoont hoe weinig op voorhand deze verhalen gepland worden. In plaats van te eindigen met deel #9, komt er nu nog een Secret Empire #10 in augustus door Captain America-schrijver Nick Spencer en artiest Steve McNiven (Old Man Logan, Civil War), die ook het eerste deel onder handen nam.

Op de cover van Mark Brooks zien we alvast de als Hydra-leider onthulde fascistische Captain America als volledige Captain Hydra, met tal van verslagen Marvel-superhelden aan zijn voeten. Marvel belooft dat er weinig verandert aan het oorspronkelijke verhaal van Nick Spencer. Secret Empire is al het derde Marvel-event op rij, na Secret Wars en Civil War II, dat plots een extra deel krijgt. Laat de uitgever het maar snel afronden, dat ze kunnen beginnen aan het meer belovende Marvel Legacy.

 

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.