Random Article


Mace Windu gaat solo in Marvel’s Star Wars: Jedi of the Republic

 

Posted 18/05/2017 by

Marvel heeft wederom een nieuwe spin-off aangekondigd van hun populaire Star Wars-comics. Deze keer zal niemand minder dan de machtige Jedi-meester Mace Windu – in de Star Wars-prequelfilms vertolkt door Samuel L. Jackson – in de spotlight komen te staan. Star Wars: Jedi of the Republic – Mace Windu wordt een vijfdelige miniserie die zich afspeelt vlak na Episode II: Attack of the Clones en Mace Windu volgt doorheen de vroege dagen van de Clone Wars, waar de Jedi plots generaals worden in het leger van de Galactische Republiek. Matt Owens is schrijver van dienst en de tekeningen zijn van Denys Cowan. Het eerste deel ligt in augustus in de winkelrekken.

Alles over Star Wars lees je in onze START TO READ.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.