Random Article


Justice League/Mighty Morphin Power Rangers van DC en BOOM! Studios loopt vertraging op

 

Posted 18/05/2017 by

Deze week ligt het vierde deel van de DC Comics/BOOM! Studios cross-over Justice League/Mighty Morphin Power Rangers in de winkelrekken. Het zal echter voorlopig het laatste deel worden van de miniserie die 's werelds grootste superhelden en de morphende "teenagers with attitude" uit Angel Grove samenbrengt. Om nog onbekende redenen, worden delen #5 en #6 namelijk vertraagd tot nader order. Vermoedelijk hebben schrijver Tom Taylor en vooral artiest Stephen Byrne meer tijd nodig om de reeks af te ronden. De serie wordt echter niet gecanceld, maar wanneer we de laatste twee delen mogen verwachten is nog een groot vraagteken…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.