Random Article


DC onthult zes speciale Jack Kirby one-shots

 

Posted 18/05/2017 by

In augustus van 2017 is het 100 jaar geleden dat Jack Kirby werd geboren. Hoewel zijn bijdrage aan DC Comics – met o.a. de Fourth World, OMAC en Kamandi, The Last Boy on Earth – niet zo omvangrijk is geweest als zijn werk voor de concurrent, moet je toch zeggen dat net DC zich het vuur uit de sloffen loopt om de koning der comics eer te bewijzen. 

Laat augustus nu ook net de maand zijn dat DC zes speciale one-shots publiceert die gebaseerd zijn op reeksen of personages dewelke door Kirby voor de uitgever zijn bedacht. Creatieve teams en titels zijn nog niet vrijgegeven, maar wel vijf covers. Kijkend naar deze covers zal de gemiddelde comic lezer wel kunnen raden in welke richting je moet zoeken voor de titels. Duidelijk herkenbaar zijn Darkseid, Mr. Miracle & Black Racer, Manhunter, New Gods met o.a. Orion en Lightray en The Newsboy Legion

Darkseid door Chris Burnham

Mr. Miracle en Black Racer door Bill Sienkiewicz

Manhunter door Bruce Timm

Orion, Lightray en Kalibak door Shane Davis

Newsboy Legion door Howard Chaykin

Comments

comments


de baard van alan moore

 
avatar