Random Article


Nieuwe Trailer voor Marvel’s Secret Empire

 


Posted 08/05/2017 by

Marvel heeft opnieuw een trailer vrijgegeven voor Secret Empire, het volgende grote event dat voortkomt uit de Captain America: Steve Rogers-comic en Civil War II: The Oath. Steve Rogers, ‘s werelds bekendste Captain America, leider van de Avengers en momenteel bezig aan zijn tweede ambtstermijn als directeur van S.H.I.E.L.D., werd hier ontmaskerd als een agent van de terreurorganisatie Hydra. Dit Watergate-achtig moment belooft één van de ergste dagen in de geschiedenis van de het Marvel-universum te worden, maar tegelijk zal het ook de inmiddels verdeelde Marvel-helden terug weten te verenigen na de gebeurtenissen van Civil War II en Inhumans Vs X-Men.

Secret Empire wordt geschreven door Nick Spencer (Captain America: Sam Wilson, Captain America: Steve Rogers) met tekeningen van Steve McNiven, Andrea Sorrentino, Leinil Yu en Daniel Acuna. Mark Brooks verzorgt de covers van de 9-delige minireeks, dewelke van start gaat met een issue #0 in april, volledig losbarst in mei met een Free Comic Book Day-issue en het eerste deel en zal lopen tot augustus. De titel is uiteraard een verwijzing naar de gelijknamige Captain America-verhaallijn uit de jaren 70, waarin Cap ontdekt dat de toenmalige Amerikaanse president Richard Nixon aan het hoofd stond van de terreurorganisatie gekend als het Secret Empire.

Onze recensie van het eerste nummer lees je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.