Random Article


Dynamite Entertainment vertelt Officiële Oorsprong van James Bond

 

Posted 22/04/2017 by

Dynamite Entertainment heeft al even de comicbookrechten op Ian Flemings James Bond, de bekendste superspion ter wereld, in handen. Hieruit vloeiden al tal van oerdegelijke miniseries waarin de avonturen van 007 in een hedendaagse setting werden gestoken. Binnenkort gooit Dynamite het even over een andere boeg. In samenwerking met de nazaten van Fleming en de familie Broccoli, producers van de Bondfilms, zullen zij het officiële oorsprongsverhaal van James Bond vertellen.

Het verhaal zal zich afspelen in de oorspronkelijke tijdlijn van de romans van Fleming en dus in de jaren 1930, gelijkaardig aan de Young Bond-romans van Charlie Higson die in 2005 van start gingen met SilverFin, alsook de Tweede Wereldoorlog. Een creatief team of releasedatum zijn vooralsnog niet bekend.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.