Random Article


Marvel onthult meer over “Generations” en “Legacy”

 

Posted 21/04/2017 by

Marvel heeft meer info vrijgegeven rond Legacy, de zoveelste rebranding van de uitgeverij die er in de herfst zit aan te komen. Gelijkaardig aan de Rebirth bij DC Comics, zal men meer nostalgie oproepen en de nalatenschap van gekende superhelden in de verf zetten. Ook zullen heel wat titels terugkeren naar hun oude nummering of zullen verschillende opeenvolgende volumes van jaarlijks geherlanceerde (mini)reeksen opgeteld worden, zoals al met Venom zal gebeuren binnenkort. Verwacht ook heel wat veranderingen naar een meer klassieke en herkenbare status quo voor vele titels, waaronder de verrijzenis van Tony Stark als Iron Man, een terugkeer naar Planet Hulk voor Bruce Banner als de Hulk (mooi op tijd voor de Thor: Ragnarok-film), de terugkeer van Wolverine en de val van Parker Industries, waardoor ook Peter Parker terug een armere, meer herkenbare Spider-Man wordt. Superheldencomics, ze blijven toch zo heerlijk voorspelbaar.

Marvel benadrukt wel dat deze gebeurtenissen, dewelke van start zullen gaan met de 50 pagina's tellende one-shot Marvel Legacy #1 door Jason Aaron (The Mighty Thor) en Esad Ribic (Secret Wars), niet betekenen dat men de jongere versies van deze helden (zoals Amadeus Cho als de Totally Awesome Hulk, Riri Williams als Ironheart, X-23 als Wolverine of Jane Foster als de vrouwelijke Thor) links zal laten liggen. Zo werd er ook wat meer info gegeven rond Generations, de opkomende tiendelige miniserie waar oudere Marvel-superhelden team-ups zullen houden met hun jongere, meer diverse opvolgers en vrij letterlijk geconfronteerd worden met hun nalatenschap. De personages, titels en creatieve teams zijn nu als volgt:

  • GENERATIONS: THE BEST met Wolverine (James Howlett/Logan) en All-New Wolverine (Laura Kinney/X-23) door Tom Taylor & Ramon Rosanas.
  • GENERATIONS: THE AMERICAS met Captain Americas Steve Rogers en Sam Wilson/Falcon door Nick Spencer & Paul Renaud.
  • GENERATIONS: THE BRAVEST met Captain Mar-Vell en Captain Marvel (Carol Danvers) door Margie Stohl & Brent Schoonover.
  • GENERATIONS: THE THUNDER met The Mighty Thor (Jane Foster) en The Unworthy Thor (Thor Odinson) door Jason Aaron & Mahmud Asrar.
  • GENERATIONS: THE STRONGEST met The Incredible Hulk (Bruce Banner) en The Totally Awesome Hulk (Amadeus Cho) door Greg Pak.
  • GENERATIONS: THE ARCHERS met Hawkeyes Clint Barton en Kate Bishop door Kelly Thompson.
  • GENERATIONS: THE IRON starring Iron Man (Tony Stark) en Ironheart (Riri Williams) door Brian Michael Bendis & Marco Rudy.
  • GENERATIONS: THE MARVELS met Captain Marvel (Carol Danvers) en Ms. Marvel (Kamala Khan) door G. Willow Wilson.
  • GENERATIONS: THE SPIDERS met The Amazing Spider-Man (Peter Parker) en Ultimate Spider-Man (Miles Morales) door Brian Michael Bendis & Ramon Perez.
  • GENERATIONS: THE PHOENIX met Phoenix en Jean Grey door Cullen Bunn.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.