Random Article


DC Comics bereidt Batman ’66/Legion of Super-Heroes One-Shot voor door Familie Allred

 

Posted 20/04/2017 by

DC's Batman '66-comic blies de klassieke Batman tv-serie uit de jaren 60 met Adam West nieuw leven in. De digital first serie werd een nostalgische trip voor vele fans van de Caped Crusader, leverde een kleurrijke hommage aan de Batmania van de sixties en goot zelfs enkele modernere Bat-villains zoals Bane en Harley Quinn in een 60s make-over. De reeks kende ook heel wat cross-overs, met o.a. The Green Hornet, The Man from U.N.C.L.E., de oorspronkelijke Avengers en natuurlijk Wonder Woman '77. In juli doet DC er daar nog eentje bij als (tijdelijke) afsluiter van de reeks: Batman '66/Legion of Super-Heroes.

De one-shot zal een avontuur bieden waarin Batman en Robin DC's prominente jonge superheldenteam uit de 30ste-31ste eeuw en één van de belangrijkste superheldenteams uit de Silver Age der comics ontmoeten. Makers van dienst zijn Mike, Laura en Lee Allred, zeker en vast geen onbekenden tot het Batman '66-universum. Voor fans van het Legion wordt het tevens een mooi opwarmertje voor hun onvermijdelijke en op til staande terugkeer onder DC Rebirth. De comic zal digitaal verschijnen vanaf juni, met een gedrukte editie in juli.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.