Random Article


Nieuwe “Go Go Power Rangers” Titel op komst bij BOOM! Studios

 


Posted 19/04/2017 by

Met een nieuwe film in de zalen en meer dan twintig seizoenen van de tv-serie, zijn Saban's Power Rangers weer helemaal terug. Ook in de comics hebben ze heel wat succes geoogst met de Mighty Morphin Power Rangers-reeks bij BOOM! Studios, dewelke zich afspeelt tijdens het eerste seizoen van de tv-serie uit 1993. Na de miniserie rond Kimberly de Pink Ranger en een cross-over met DC's Justice League doet BOOM! er in juli nog een tweede Power Rangers-titel bij.

Go Go Power Rangers wordt een zustertitel tot Mighty Morphin Power Rangers, maar speelt zich iets vroeger af in de tijdlijn. Vlak nadat de tieners Jason, Zack, Billy, Trini en Kimberly werden omgetoverd tot verdedigers van de Aarde. Verwacht dus heel wat tienerdrama met een young adult insteek uit de vroege dagen van de Power Rangers door Ryan Parrott en Dan Mora. Go Go Power Rangers #1 ligt in juli in de winkelrekken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.