Random Article


Dynamite start Swords of the Swashbucklers Kickstarter

 

Posted 18/04/2017 by

Namens Dynamite Entertainment is er een Kickstartercampagne gestart om een collectie op de markt te brengen van Swords of the Swashbucklers. Deze collectie zal de geremasterde graphic novel van Bill Mantlo (Cloak & Dagger, Spectacular Spider-Man) en Jackson Guice (Action Comics, Micronauts) bevatten dewelke in 1984 voor het eerst werd gepubliceerd bij Marvel onder de creator-owned Epic-imprint evenals de 12-delige miniserie die vlak daarna verscheen. 

Swords of the Swashbucklers is het verhaal van Domino Blackthorne Drake, een doodgewoon meisje dat een buitenaards artefact in handen krijgt en hierdoor grootse krachten verkrijgt. Dit maakt haar tot een baken voor allerlei problemen van intergalactische aard. Ze scheept zich in op het schip de Starshadow en reist samen met de bemanning door de ruimte op zoek naar haar ouders…

Wie interesse heeft om een collector's item te bemachtigen kan het beste de Kickstarter bezoeken om een bod uit te brengen. Een deel van de opbrengsten zal trouwens richting Bill Mantlo vloeien die, sinds een ongeval in 1992, medische zorg nodig heeft…
 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.