Random Article


Stan Sakai werkt aan nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles/Usagi Yojimbo Cross-Over

 

Posted 04/04/2017 by

In 1984 maakten zowel de Teenage Mutant Ninja Turtles van Kevin Eastman en Peter Laird en Usagi Yojimbo van Stan Sakai hun debuut in de comics. De vier ninjaschildpadden en het samuraikonijn hebben elkaar sindsdien al meermaals ontmoet in comics, animatieseries en speelgoedlijnen en vanwege hun gedeelde idealen en wapens, komt Miyamoto Usagi het best overeen met TMNT-leider Leonardo. In 2017 is het weer van dat, want Stan Sakai zal een nieuwe Usagi/TMNT cross-over neerpennen en tekenen voor IDW Publishing en Dark Horse Comics. Het wordt de eerste keer dat Usagi de huidige IDW-comicbookversies van de Turtles zal ontmoeten in een avontuur dat zich afspeelt in het feodale Japan, waar de antropomorfische dieren hun geschillen opzij moeten zetten om het land te redden van de demonische Jei – een gekende vijand van Usagi.

De reünie van de TMNT met Usagi zal een one-shot van 40 pagina's worden en ligt in juli in de winkelrekken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.