Random Article


Wildstorm 25th Anniversary Hardcover in de maak

 

Posted 02/04/2017 by

DC Comics en WildStorm hebben op de WonderCon dit weekend aangekondigd dat er een speciale WildStorm 25th Anniversary-hardcover in de maak is om het 25-jarig bestaan van de door Jim Lee opgerichte imprint van Image Comics en later DC te vieren. Naast herdrukken van belangrijke comics uit de WildStorm-geschiedenis, zullen er ook heel wat extraatjes inzitten en tal van nieuwe kortverhalen door klinkende namen. Wat dacht je van o.a. een hereniging van Jim Lee, Brandon Choi & Richard Friend op WildC.A.T.S., een nieuw Warren Ellis/Bryan Hitch-verhaal rond The Authority (dat ook in de nieuwe Absolute The Authority-hardcover zal verschijnen), een terugkeer van Sean Phillips naar Sleeper, Lee Bermejo op Deathblow, Fiona Staples naar Hawksmoor, J. Scott Campbell naar Gen13, Brett Booth naar Backlash en Tom Raney naar Stormwatch? Tot de extraatjes behoort dan heel wat "verloren" materiaal, zoals een pin-up van John Cassaday voor Planetary en andere pareltjes.

WildStorm: A Celebration of 25 Years zal in augustus al in de winkelrekken liggen.

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.