Random Article


Signeersessie Rodney Ramos (Transmetropolitan) en Stephen B. Scott bij Henk’s Comics & Manga Store te Amsterdam

 

Posted 23/03/2017 by

Op donderdag 23 maart vindt er bij Henk’s Comics & Manga Store te Amsterdam een nieuwe signeersessie plaats van Rodney Ramos en Stephen B. Scott. Die eerste is vooral gekend vanwege zijn inktwerk bij Marvel op Deadpool, X-Force, Spider-Man, Gambit, maar ook bij DC Comics op Transmetropolitan, Wonder Woman en Batman. Artiest Stephen B. Scott, bekend van comics zoals Batman, X-Men Forever, JLA, Batman Confidential, Marvel Adventures Hulk en zoveel meer, zal eveneens aanwezig zijn voor handtekeningen en sketches.

Henk’s Comics & Manga Store bevindt zich op Zeedijk 101, 1012 AV Amsterdam.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.