Random Article


Signeersessie Whilce Portacio (Uncanny X-Men, The Punisher, Wetworks) bij Henk’s Comics & Manga Store te Amsterdam

 

Posted 22/03/2017 by

Op woensdag 29 en donderdag 30 maart vindt er bij Henk’s Comics & Manga Store te Amsterdam een nieuwe signeersessie plaats van tekenaar Whilce Portacio. De man is natuurlijk bekend voor zijn tekenwerk op onder meer The Uncanny X-Men (o.a. de eerste verschijning van Bishop) X-Factor, The Punisher, Iron Man, Spawn en zijn eigenste Wetworks voor het vroege Image Comics, waarvan hij één van de zeven oprichters is. Portacio is zowel beschikbaar voor tekeningen als handtekeningen en zal later tijdens die week in het weekend natuurlijk ook aanwezig zijn op FACTS in Flanders Expo te Gent.

Henk’s Comics & Manga Store bevindt zich op de Zeedijk 101, 1012 AV Amsterdam.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.