Random Article


90’s Klassieker Clueless wordt Comic bij BOOM! Studios

 

Posted 17/03/2017 by

In 1995 verscheen Clueless in de bioscoopzalen. De coming-of-age klassieker van Amy Heckerling was een losse, moderne adaptatie van Jane Austens roman Emma met Alicia Silverstone in haar doorbraakrol als Cher Horowitz, een rijk tienermeisje uit Beverly Hills. Het succes van de film, die overigens ook de acteercarrière van Ant-Man Paul Rudd lanceerde, leidde tot een tv-serie in 1996-1999 en een reeks romans. Nu, meer dan 21 jaar na de release van de film, volgt er ook een comic bij BOOM! Studios. Cher, haar vriendinnen en de 90s nostalgie zullen heropleven in een nieuwe Clueless-reeks door Amber Benson (Buffy the Vampire Slayer, The Witches of Echo Park) en Sarah Kuhn (Heroine Complex) met tekeningen door Siobhan Keenan en covers van Natacha Bustos. Het eerste deel zal later in 2017 verschijnen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.