Random Article


Valiant doet geschiedenis uit de doeken met Rai

 


Posted 10/03/2017 by

Na Immortal Brothers: The Tale of the Green Knight en Eternal Warrior: Awakening, heeft Valiant de derde van vier one-shots aangekondigd die in 2017 de geschiedenis van de comicbookuitgever eren. In Rai: The History of the Valiant Universe zal een moderne update komen van Rai #0 (1992).

Rafer Roberts en Francis Portela duiken samen met Rai – de beschermer van Japan in de 41ste eeuw – in de geschiedenisboeken en zullen de belangrijke gebeurtenissen van het Valiant-universum van de prehistorie tot het heroïsche tijdperk van X-O Manowar, Bloodshot, Ninjak, Faith, Unity en Divinity tot de verre toekomst uit de doeken doen. De one-shot ligt in juni in de winkelrekken.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.