Random Article


Marvel komt in Juni met Groots Venom Event “Edge of Venomverse”

 

Posted 03/03/2017 by

We are Venom!

Na meerdere Venom-variant covers wordt de gimmick omgevormd tot een volwaardige minireeks. Marvel brengt in juni hun nieuwste event uit, Edge of Venomverse, volgens het voorbeeld van Edge of Spider-Verse drie jaar terug. De gebeurtenissen uit de volgende prestigieuze verhaallijn uit de Venom-comics leiden immers tot een overrompeling aan symbioten in het Marvel-universum. Over een creatief team voor de vijfdelige minireeks of welke helden een prominente rol zullen spelen, hebben we nog geen informatie. We herkennen alvast Venom-versies van Wolverine, All-New Wolverine, Ghost Rider, Iron Man, Deadpool en natuurlijk Venom himself.

Edge_of_Venomverse_Mattina_Promo

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat symbioten zoals Venom, Toxin, Anti-Venom en Carnage een centrale rol vervullen in een Marvel-verhaallijn. Zo hadden we Planet of the Symbiotes in de Spider-Man-comics in 1995 en Venom Bomb in The Mighty Avengers in 2008. Het verhaal lijkt ook heel wat parallellen te vertonen met Spider-Island (2011), waarin heel Manhattan plots spinnenkrachten kreeg, en Hulked Out Heroes (2010), waarin de grote Marvel-helden tot Hulks omgetoverd werden. Het eerste deel van Edge of Venomverse verschijnt in juni.

16939305_10206706612582630_3286205451102991732_nVenom Bomb Mighty Avengers

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.