Random Article


Kickstarter: The Happy Few door Frederik Hautain en Germán Erramouspe

 

Posted 01/03/2017 by

Wat als iedereen superkrachten kon krijgen? En het maar zo simpel was als een pilletje in te nemen? Dat is vraag die de nieuwe comic, The Happy Fewzal beantwoorden. De 48 pagina’s tellende one-shot focust op Len Jeffries, een surfer, die brutaal aangepakt wordt door een lokale bende in een nachtclub in Miami, Florida. Wraak wordt hem handig genoeg aangereikt door de sluwe Doctor Zeller, die hem een pilletje met superkrachten aanbiedt. Maar is het allemaal wel zo simpel?

Het creatieve team van dienst bestaat uit Frederik Hautain, langdurig hoofdredacteur bij onze vrienden van Broken Frontier, artiest Germán Erramouspe (Crossed: Badlands, God Is Dead, Grimm Vol. 2), inkter Varga Tomi (Fistful of Blood,Teenage Mutant Ninja Turtles, Ghastly Tales) en Thomas Mauer (Copperhead, Four Eyes, 4 Kids Walk Into A Bank) die de lettering verzorgt. Zoals gebruikelijk bij Kickstarter-projecten vallen er allerlei exclusives, waaronder origineel tekenwerk en verscheidene prints te verdienen. Meer over deze Kickstarter vind je hier.

The Happy Few

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.