Random Article


Garfield/Grumpy Cat Cross-Over in de maak

 

Posted 22/02/2017 by

Het moest er ooit eens van komen. Cross-overs zijn terug hot in comics en Dynamite Entertainment en BOOM! Studios’ KaBOOM!-imprint springen mee op de kar met Grumpy Cat/Garfield, een ontmoeting tussen de twee minst enthousiaste poezen ter wereld in de zomer van 2017. “Teaming up with Garfield for a comic series is a real honor,” vermeldde Grumpy Cat in een statement. “I hate it.”

Dynamite Entertainment geeft al sinds 2015 comics uit rond internetsensatie Grumpy Cat, terwijl de Garfield-strip van Jim Davis al loopt sinds 1978. Davis zal ook deze cross-over schrijven, dewelke gepland staat voor een release in de zomer.

GrumpyCatGarfield

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.