Random Article


Titan brengt Namco’s Tekken terug tot het Medium der Comics

 

Posted 18/02/2017 by

UDON heeft heel wat succes geoogst met hun comics gebaseerd op Capcom’s Street Fighter en Darkstalkers, terwijl DC Comics nog niet zo lang geleden ook Mortal Kombat van Midway/NetherRealm Studios terug naar het medium der comics bracht. Bandai Namco’s gekende fighting game Tekken kon natuurlijk niet achterblijven.

tekken

Na enkele mislukte pogingen tot Amerikaanse Tekken-comics van Knightstone Comics eind jaren 90, zal het nu Titan Comics worden die een nieuwe reeks gebaseerd op Jin Kazama, Kazuya Mishima, Heihachi Mishima, Nina Williams, Paul Phoenix en de andere vechtersbazen van het King of Iron Fist Tournament zal uitbrengen. De reeks wordt gemaakt door Cavan Scott (Doctor Who, Vikings: Uprising) en Andie Tong (Teenage Mutant Ninja Turtles) en gaat later dit jaar van start – mooi op tijd voor de consolerelease van Tekken 7 in juni. De reeks zal putten uit de rijke geschiedenis van de Tekken-saga, dewelke in 1994 begon en één van de grootste fightinggamereeksen aller tijden werd.

tekken2tekken3

tekken4tekken5

tekken6tekken7

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.