Random Article


Ben Reilly keert terug in zijn Klassieke Pak in Marvel’s Ben Reilly: The Scarlet Spider

 

Posted 16/02/2017 by

We weten al even dat Marvel na The Clone Conspiracy binnenkort Scarlet Spider – de oorspronkelijke Spider-kloon Ben Reilly die in de jaren 90 tijdelijk Peter Parker verving als Spider-Man – een eigen soloreeks zal geven: Ben Reilly – The Scarlet Spider. De opzet van de reeks moge duidelijk zijn: Ben Reilly is terug als zijn heldhaftige alter-ego en zit gekneld na zijn periode als The Jackal. De Spider-kloon wil immers voor zijn fouten boeten en hoe beter dan mensenlevens te redden?

Toch kwam er meteen heel wat kritiek op de terugkeer, vooral dan op het vernieuwde kostuum van Mark Bagley. Daar blijkt nu verandering in te komen, met deze nieuwe cover voor het eerste nummer. Reilly keert immers dan toch terug in zijn iconische outfit en zou die ook opnieuw dragen na het einde van de eerste verhaallijn. De onlangs vrijgegeven cover werd dan ook interessant genoeg hertekend:

Scarlet Spider 1 Cover

Het creatieve team bestaat, zoals eerder al gemeld, uit auteur Peter David, die momenteel Spider-Man 2099 schrijft, en legendarisch The Amazing Spider-Man/Ultimate Spider-Man-artiest Mark Bagley. Tot nog toe bestond er slechts één volwaardige soloreeks over Scarlet Spider, die in 2013 op zijn einde liep en het verhaal van antiheld Kaine vertelde. Ben Reilly zelf nam natuurlijk in de jaren 90 tijdelijk enkele Spider-Man-reeksen over van Peter Parker.

Ben Reilly: The Scarlet Spider #1 verschijnt in april.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.