Random Article


Lion Forge breidt Catalyst Prime superheldenlijn uit met “KINO” en “The Incidentals”

 

Posted 15/02/2017 by

In mei lanceert uitgeverij Lion Forge onder de naam Catalyst Prime een nieuw superheldenuniversumOp 6 mei, Free Comic Book Day, publiceren ze een one-shot getiteld Catalyst Prime: The Event. Uit deze serie zullen zo’n zeven reeksen rollen die het fundament onder dit universum zullen vormen. Vorige week introduceerde Lion Forge Accell en Noble aan het publiek en nu volgen K.I.N.O. en The Incidentals, beide van de hand van Joe Casey (Sex, WildC.A.T.S. 3.0, The Adventures of Superman).

INCIDENTALS _cover_01_revised2

INCIDENTALS #1 page 1_COMP

De miljardair Bo Vincent Chen heeft al een wagonlading geld tot zijn beschikking en na contact met de fallout van een meteoor komen daar ook nog bijzondere krachten bij. Omdat hij deze gaven heeft stelt ie een clandestien team samen met andere mensen getransformeerd door het event, genaamd The Incidentals. Alleen gaat het niet helemaal volgens plan en gaat het helemaal de verkeerde kant op met de wereld. En laat dat nu net te maken hebben met een ander geheim van Bo…

The Incidentals wordt gemaakt door:

  • Schrijvers: Joe Casey/Ramon Govea
  • Tekenaar: Larry Stroman
  • Inkter: Rob Stull
  • Colorist: Snakebite Cortez
  • Lettering: Saidi Temofonte

BLAP010018_400

Alistair Meath was een Britse astronaut die tijdens het “event” op zelfmoordmissie gaat om de wereld te redden van een meteoor. Zeven maanden na dit event duikt er een nieuwe held op. Hij redt levens, bestrijdt het kwaad… kortom een held zoals hij hoort te zijn. Maar waarom wijkt deze wereld af van de onze en hoe is het mogelijk dat Kinetic Impulse Neoterrestrial Operative de geheime identiteit kan zijn van de verleden astronaut Alistair Meath?

K.I.N.O. wordt gemaakt door:

  • Schrijver: Joe Casey
  • Tekenaar: Jefte Palo
  • Colorist: Chris Sotomayor
  • Lettering: Todd Klein

Deze twee titels verschijnen later dit jaar.

KINO1e-pencill 07

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.