Random Article


Lion Forge geeft titels van eerste Catalyst Prime series vrij

 

Posted 10/02/2017 by

In mei lanceert uitgeverij Lion Forge onder de naam Catalyst Prime. Op 6 mei, Free Comic Book Day, publiceren ze een one-shot getiteld Catalyst Prime: The Event. Uit deze serie zullen zo’n zeven reeksen rollen die het fundament onder dit universum zullen vormen. En twee van deze reeksen zijn inmiddels bekend gemaakt door Lion Forge.

Op 3 mei verschijnt Noble #1. Deze comic gaat over David Powell, een van de astronauten die na de missie in Catalyst Prime: The Event terugkomt op aarde, maar zijn geheugen kwijt is en vreemde gaven heeft gekregen. David probeert zijn verleden te ontrafelen. Iets dat uiteraard bemoeilijkt wordt doordat duistere figuren het op hem gemunt hebben. De reeks wordt gemaakt door Brandon Thomas (Horizon, Civil War II: Choosing Sides) en Roger Robinson (Batman: Gotham Knights, Solo Avengers).

NOBLE_01_kaft
De tweede reeks heet Accell en is van de hand van Joe Casey (Sex, Valhalla Mad) en Damian Scott (Batman:Solo, Batgirl). De reeks draait om Daniel DosSantos, een jonge man die in een hoog tempo door het leven raast met zijn baan, vriendin en natuurlijk videogames. Wanneer hij in aanraking komt met een buitenaards object verandert hij in de speedster Accell. Deze gaven maken zijn leven nu niet meteen tot een feestje. Want kersverse krachten komen ook met gevaar en dus zal Daniel sneller volwassen moeten worden dan hem misschien lief is. De eerste issue verschijnt in juni.

Accel-1-3-inks

Accel-1-2ink

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.