Random Article


DC Rebirth (februari) – Justice League of America Rebirth #1

 
Score
 
 
 
 
 


User Rating
3 total ratings

 


Posted 08/02/2017 by

Na DC’s Convergence, het einde van de New 52 en de DCYou-rebranding, wordt er alweer een nieuw tijdperk ingeluid bij DC Comics. In de DC Universe Rebirth Special ging DC Rebirth van start, een nieuw initiatief waarbij elke superheldenreeks een nieuwe nummer #1 krijgt en een nieuw instappunt. De focus ligt hier terug op nostalgie, hoop, optimisme en nalatenschap in het DC-universum. Een mix tussen de nostalgie naar het klassieke DC-universum en de makkelijke instap voor nieuwe lezers van de New 52.

Naar goeie gewoonte zal Brainfreeze alle DC Rebirth-specials en nieuwe nummers #1 bespreken in wekelijkse/maandelijkse reviewspecials. In februari komt uit het Justice League Vs Suicide Squad-event een nieuwe Justice League of America-serie voort. Deze werd ingeleid door vier aparte one-shots in januari en nu is het tijd voor de Rebirth-special…

DC REBIRTH WEEK 1

DC REBIRTH WEEK 2

DC REBIRTH WEEK 3

DC REBIRTH WEEK 4

DC REBIRTH WEEK 5

DC REBIRTH WEEK 6

DC REBIRTH WEEK 7

DC REBIRTH WEEK 8

DC REBIRTH WEEK 9

DC REBIRTH WEEK 10

DC REBIRTH WEEK 11

DC REBIRTH WEEK 12

DC REBIRTH WEEK 13

DC REBIRTH WEEK 14-15

DC REBIRTH WEEK 16

DC REBIRTH (OKTOBER)

DC REBIRTH (JANUARI)

 

JUSTICE LEAGUE OF AMERICA: REBIRTH #1

  • jlarebirth1Schrijver: Steve Orlando
  • Artiest: Ivan Reis
  • Prijs: $2.99
 

Thought you already had a cave, Batman.

Na de gebeurtenissen van Justice League Vs Suicide Squad, beseft Batman dat het tijd wordt voor een tweede Justice League-team. Geïnspireerd door de ommezwaai die Killer Frost recentelijk maakte, plant de Dark Knight een nieuwe League uit te bouwen bestaande uit mensen met buitengewone krachten. Meer gewone helden, dus, geen ideale goden zoals de andere League. Hun hoofdkwartier wordt het nostalgisch getinte Happy Harbor in Rhode Island.

Wat de vuilbekkende intergalactische premiejager Lobo hier dan bij doet, is ons nog een raadsel, maar gedurende deze Rebirth-special sturen Steve Orlando en Ivan Reis Batman en Killer Frost doorheen een reis om de rest van de nieuwe Justice League of America te rekruteren: The Atom (Ryan Choi), Black Canary, The Ray en Vixen.

Erg veel gebeurt er nog niet. Naar goede gewoonte krijgen we een preview van wat er dit jaar in de titel te gebeuren staat en het mag nu al duidelijk zijn dat samenwerken met iemand als Lobo niet van een leien dakje zal verlopen. Maar Justice League of America: Rebirth #1 ziet er gelikt uit, stelt het nieuwe team voor volgens het boekje en opent een nieuw hoofdstuk in het leven van de Caped Crusader. 3/5.

DC_Logo_RGB_031816DC_Logo_RGB_031816DC_Logo_RGB_031816DC_Logo_Blue_Final_573b356bd056a9.41641801-1024x1024-ConvertImage (1)DC_Logo_Blue_Final_573b356bd056a9.41641801-1024x1024-ConvertImage (1)

 

Volgende week knalt DC Rebirth verder met nieuwe titels voor Batwoman en Super Sons!

DC Rebirth bij Archonia.com

jlarebirthvar

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.