Random Article


Arrival-scenarist schrijft “Secret Weapons” voor Valiant Comics

 

Posted 04/02/2017 by

Valiant heeft Secret Weapons aangekondigd, een vierdelige miniserie die in de zomer van start zal gaan en voortkomt uit de Harbinger-reeksen. Superheldin Livewire zal hier vier nieuwe psiots leiden tegen Rex-o, een grote villain die sinds de jaren 90 niet meer in een Valiant-reeks te zien was. Deze vier personages werden door Toyo Harada, leider van de Harbinger Foundation, verborgen van de wereld omdat hun krachten geen nut hadden voor hem… tot nu.

Secret Weapons wordt getekend door Raul Allen en geschreven door Eric Heisserer, de scenarist van de recente bejubelde sci-fi prent Arrival alsook de opkomende langspeelfilms rond Valiant’s Bloodshot en Harbinger bij Sony Pictures. Het eerste deel ligt op 28 juni in de winkelrekken.

SW_designs_001

SW_designs_002

SW_001_COVER-A_ALLEN (1)

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.