Random Article


Dark Horse gaat los met Geof Darrow

 

Posted 01/02/2017 by

Dark Horse maakt Geof Darrow duidelijk het hof. De waanzinnig begaafde tekenaar, bij het grote publiek vooral bekend van zijn storyboards voor de The Matrix-films, start een nieuwe Shaolin Cowboy-miniserie getiteld Shaolin Cowboy: Who’ll Stop the Reign.

Vlak voor de San Diego Comic Con verschijnt Lead Poisoning: The Pencil Art of Geof Darrow. Een 128 pagina’s tellend artbook in oversized formaat (30cm, 22cm) waarin de originele potloodtekeningen van Darrow op het originele formaat worden afgedrukt, voorzien van commentaar van de tekenaar zelf en zijn collega’s. Het boek ligt in juli in de winkel en kost $35.

geoff darrow art

Met een mogelijke film in aantocht zat het er natuurlijk ook in dat er een herdruk van Hard Boiled zou komen. Maar Dark Horse laat het breed hangen en brengt in september een geremasterde editie uit. De inkleuring is opnieuw gedaan door Dave Stewart en het boek zal een nieuw voorwoord krijgen van schrijver Frank Miller.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.