Random Article


Suske en Wiske keren terug met De Kronieken van Amoras

 


Posted 30/01/2017 by

De Kronieken van Amoras

In 2015 eindigde het bejubelde Amoras, een zesdelige stripreeks over een dystopische, alternatieve toekomst voor Suske en Wiske. Niet alle verhalen uit deze gewelddadigere spin-off over het bekende Belgische stripduo gecreëerd door Willy Vandersteen zijn daarentegen verteld. Op 15 maart verschijnt immers het eerste verhaal in De Kronieken van Amoras bij Standaard Uitgeverij.

De opzet van deze spin-off is simpel. De Kronieken van Amoras wordt een overkoepelende reeks twee- of driedelige verhalen over telkens een bekend personage uit de Sus en Wis-mythos. Het eerste verhaal gaat in op ieders favoriete booswicht/antiheld Krimson.

Kronieken Amoras

Onze recensie van de oorspronkelijke stripreeks lees je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.