Random Article


Dynamite laat Gold Key’s Turok, Solar, Magnus Robot Fighter en Doctor Spektor opnieuw herleven in The Sovereigns

 

Posted 25/01/2017 by

De helden van van het inmiddels stopgezette Gold Key Comics (1962-1984) hebben een interessante geschiedenis achter de rug. Na hun start bij Gold Key en daaropvolgende overnames voor Valiant Comics, Dark Horse Comics en Dynamite Entertainment gaat die laatste het nog een keer proberen met The Sovereigns.

sovereigns0cover sovereigns0cover2

The Sovereigns wordt een soort Justice League/Avengers/Unity van het Gold Key-universum en de inmiddels derde keer dat Dynamite de nucleaire Solar, Man of the Atom, de occulte detective Doctor Spektor, dinosaurusjager Turok, Son of Stone, en de futuristische Magnus, Robot Fighter een nieuwe start geeft, na hun eerdere soloreeksen in 2014 en de miniserie Gold Key: Alliance in 2016. De reeks gaat in mei van start met een 48 pagina’s tellende issue #0, dat maar $1 zal kosten, en gemaakt wordt door Ray Fawkes en Johnny Desjardins, met back-upverhalen van Chuck Wendig, Aubrey Sitterson en Kyle Higgins. Het verhaal zal de vier helden op het toppunt van hun krachten zien, vlak voor ze hun grootste crisis ooit meemaken. Het begint allemaal bij Turok, koning van de verloren vallei, wiens woonplaats belangrijker voor de toekomst van de wereld is dan aanvankelijk gedacht…

The Sovereigns #0 ligt in mei in de winkelrekken via Dynamite Entertainment.

sovereigns0a sovereigns0b sovereigns0c sovereigns0

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.