Random Article


Valiant herenigt Archer & Armstrong, Ivar Timewalker en Eternal Warrior in Immortal Brothers: The Tale of the Green Knight

 

Posted 18/01/2017 by

In 1993 vertelde Barry Windsor-Smith een verhaal rond Valiant‘s onsterfelijke broeders Ivar Timewalker, Armstrong van Archer & Armstrong en Gilad, The Eternal Warrior als de originele drie musketiers (dit gebeurde in Archer & Armstrong #8/Eternal Warrior #8). In april dit jaar zullen schrijver Fred Van Lente (Archer & Armstrong) en Cary Nord (X-O Manowar) terugkeren tot deze tijd in de 48 pagina’s tellende one-shot Immortal Brothers: The Tale of the Green Knight #1 – de eerste van vier verjaardagsspecials die klassieke verhalen uit de geschiedenis van Valiant Comics zullen eren.

In The Tale of the Green Knight worden de drie broeders herenigd wanneer de monsterlijke, en schijnbaar eveneens onsterfelijke, groene ridder verschijnt voor koning Arthur en zijn ridders van de ronde tafel met een uitdaging. Zullen de onsterfelijke broers hun geschillen opzij kunnen zetten om zichzelf, en hun koning, te redden? We zullen het lezen op 12 april, wanneer de Immortal Brothers one-shot in de winkelrekken ligt.

GreenKnight_Cover

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.