Random Article


Garth Ennis pent James Bond Spoof “Jimmy’s Bastards” voor Aftershock Comics

 

Posted 16/01/2017 by

UPDATE: Bij deze is de eerste cover vrijgegeven en werd het bevestigd dat Russ Braun de artiest van dienst is.

Aftershock Comics, de nieuwste grote uitgever in het Amerikaanse comicbooklandschap, heeft er een zeer degelijk eerste jaar op zitten. In 2017 zullen ze wederom nieuwe reeksen lanceren gemaakt door bekend talent, waaronder John Layman, Frank Tieri, Sam Kieth… en Garth Ennis. De bejubelde schrijver van o.a. Preacher, Hitman, Hellblazer, Punisher (MAX), Crossed en The Boys schrijft momenteel al de oorlogscomic Dreaming Eagles voor Aftershock, maar in 2017 komt daar nog eentje bij: Jimmy's Bastards. Een artiest en releasedatum zijn vooralsnog niet bekend, maar het concept lijkt ons alvast geweldig.

Jimmy's Bastards vertelt een James Bond-spionageverhaal, maar met een twist. Jimmy Regent is de beste superspion van Groot-Brittanië. Hij is enorm knap, charmant, heeft stijl én een licentie om te doden. Jimmy handelt de ene gevaarlijke missie na de andere af en krijgt altijd het meisje… veel meisjes, in feite. Nu is er echter een nieuwe geheime organisatie opgedoken die het op zijn hoofd hebben gemunt. Jimmy krijgt tweehonderd jonge mannen en vrouwen achter zich aan, allen in topconditie en getraind om te doden en te bedriegen, dewelke uiterlijk allemaal op hem gelijken. Hun missie? "Get Daddy".

 

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.