Random Article


Review: Justice League Vs Suicide Squad #4

 

 
Overzicht
 

Uitgeverij:
 
Schrijver:
 
Tekenaar:
 
Inkter:
 
Inkleuring:
 
Lettering:
 
Universum:
 
Personages: , , , , ,
 
Coverprijs: $3.99
 
Score
 
 
 
 
 


User Rating
no ratings yet

 

Op zijn best


All-out action!

Op zijn slechtst


Tekeningen zijn wat minder tegenover de vorige delen.


De Justice League en Suicide Squad slaan dan toch de handen in elkaar om Amanda Waller te redden van Maxwell Lord en de villains uit Waller’s allereerste Task Force X. We bespreken het vierde deel van DC’s Justice League Vs Suicide Squad…

Posted 11/01/2017 by

 
Full Article
 
 

jlvss4cover

Stay away from my bestie!

Vergeet Marvel’s Inhumans Vs X-Men, het grootste Vs-superheldenevenement van de komende maanden wordt DC‘s Justice League Vs Suicide Squad. Het eerste grote event van het DC Rebirth-tijdperk zet de momenteel twee populairste superteams van de uitgever lijnrecht tegenover elkaar wanneer Batman eindelijk het bestaan van Amanda Waller’s geheime Task Force X ontdekt en zijn teammaats inlicht. Justice League Vs Suicide Squad wordt een wekelijkse, zesdelige miniserie geschreven door schrijver Joshua Williamson (RoboCop, The Flash) met bijdrages van verschillende tekenaars. Voor dit vierde deel werd Fernando Pasarin (Batgirl, Green Lantern Corps) aangetrokken…

In het vorige deel zagen we hoe villain Maxwell Lord de allereerste Suicide Squad verzamelde om zijn wraakmissie tegen Amanda Waller verder te zetten. In dit deel komt het tot een treffen in Belle Reve. De Justice League en Suicide Squad slaan de handen in elkaar om Lord en zijn bende villains, bestaande uit Lobo, Dr. Polaris, Emerald Empress, Rustam en Johnny Sorrow te stoppen. Maar draait het bij Lord echt om wraak of is hij op zoek naar iets anders?

jlvss4preview

Justice League Vs Suicide Squad #4 is een all-out action issue waarin de match-ups misschien voorspelbaar zijn, maar voldoende personages leuke momenten krijgen. Vooral Cyborg, Katana, Harley Quinn/Wonder Woman en Batman stelen de show. Tegelijk worden er wat nieuwe ontwikkelingen opgezet betreffende de op til staande terugkeer van het Legion of Super-Heroes en de nabije toekomst van premiejager Lobo en nieuw Suicide Squad-lid Killer Frost. De cliffhanger mag er ook weer wezen…

Williamson levert alweer een oerdegelijke issue af, maar tekenaar Fernando Pasarin is net niet op hetzelfde niveau als zijn voorgangers. Hij laat af en toe wat steekjes vallen. Desalniettemin blijft het DC Rebirth-event knallen en kijken we alweer reikhalzend uit naar het volgende deel…

Justice League Vs Suicide Squad #4 bij Archonia.com

Volgende week zijn we er weer met de reviews van Justice League Vs Suicide Squad #5 en Justice League #13

 

TIE-INS?

  • SUICIDE SQUAD #9 (Simon Spurrier/Rob Williams/Riley Rossmo): Na de Rebirth-oorsprong van Maxwell Lord vorige keer, krijgen we nu het verhaal achter Amanda Waller’s vorige, topgeheime Suicide Squad – bestaande uit de villains die Lord bevrijdde in het eerste deel van Justice League Vs Suicide Squad. De eerste en enige missie van deze Squad loopt niet al te best af, maar geeft Lobo wat leuke momenten en brengt Amanda Waller op het idee voor haar breinbommen om de volgende Squads in toom te houden. Ook toont het hoe meedogenloos en berekenend de leiders van Task Force X kan zijn. Als link met het grotere verhaal legt het uit waarom Lobo als ex-lid van Task Force X nog geen bom in zijn hoofd had, maar verder kan deze tie-in genegeerd worden. Het verhaal is zeer goed, maar de te cartooneske tekeningen van Riley Rossmo zijn dat allesbehalve.

ss9

 

WEEK 1: JUSTICE LEAGUE VS SUICIDE SQUAD #1 + SUICIDE SQUAD #8

WEEK 2: JUSTICE LEAGUE VS SUICIDE SQUAD #2

WEEK 3: JUSTICE LEAGUE VS SUICIDE SQUAD #4 + JUSTICE LEAGUE #12

jlsschecklist

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.