Random Article


Marvel onthult Spider-Man Spin-Off “Ben Reilly: The Scarlet Spider” door Peter David en Mark Bagley

 

Posted 10/01/2017 by

Na enkele hardnekkige geruchten krijgen we nu via een eerste interview met Peter David de officiële bevestiging. Marvel lanceert na The Clone Conspiracy alweer een nieuwe The Amazing Spider-Man-spin-off. Niemand minder dan Scarlet Spideroorspronkelijke Spider-kloon Ben Reilly die in de jaren 90 tijdelijk Peter Parker verving als Spider-Man, maar recent ook antiheld Kaine – zou opnieuw zijn eigen soloreeks krijgen: Ben Reilly – The Scarlet Spider. De opzet van de reeks moge duidelijk zijn: Ben Reilly is terug als zijn heldhaftige alter-ego en zit gekneld na zijn periode als The Jackal. De Spider-kloon wil immers voor zijn fouten boeten en hoe beter dan mensenlevens te redden?

Het creatieve team bestaat, zoals eerder al gemeld, uit auteur Peter David, die momenteel Spider-Man 2099 schrijft, en legendarisch The Amazing Spider-Man/Ultimate Spider-Man-artiest Mark Bagley. Tot nog toe bestond er slechts één volwaardige soloreeks over Scarlet Spider, die in 2013 op zijn einde liep en het verhaal van antiheld Kaine vertelde. Ben Reilly zelf nam natuurlijk in de jaren 90 tijdelijk enkele Spider-Man-reeksen over van Peter Parker.

Ben Reilly: The Scarlet Spider #1 verschijnt in april.

scarlet-spider-ben-reilly-cover

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.