Random Article


Marvel kondigt All-New Guardians of the Galaxy aan

 

Posted 10/01/2017 by

We schreven eerder al dat schrijver Brian Michael Bendis Marvel’s Guardians of the Galaxy-reeks na vier jaar en twee herlanceringen zal verlaten, net voor Marvel Studios Guardians of the Galaxy, Vol.2 in de bioscoopzalen brengt. Marvel zal natuurlijk rond die tijd ook de comic van een nieuwe nummer #1 voorzien als All-New Guardians of the Galaxy, geschreven door Gerry Duggan (Deadpool, Uncanny Avengers) met tekeningen van Aaron Kuder (Green Lantern: New Guardians, Avenging Spider-Man).

allnewgotg

Weg zijn de aardse superhelden zoals Kitty Pryde, The Thing, Venom (Flash Thompson) en Iron Man die het kosmische superheldenteam in de afgelopen jaren vervoegden. Enkel het basisteam uit de films – Star-Lord, Gamora, Rocket Raccoon, Groot en Drax The Destroyer – blijft over. In tegenstelling tot hun huidige avonturen op Aarde, zal het team nu terug de ruimte intrekken. Groot is echter wel klein (zoals Baby Groot in de film) en wil mysterieus maar niet groeien, terwijl Drax het eens als pacifist probeert. De eerste verhaallijn zal het kosmische team middenin een oorlog tussen The Grandmaster en The Collector, twee Elders of the Universe, zien terechtkomen.

Marvel’s All-New Guardians of the Galaxy #1 komt eraan in mei (met een preview op Free Comic Book Day) en de serie zal twee keer per maand verschijnen.

Alles over de Guardians of the Galaxy lees je in onze START TO READ.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.