Random Article


Marvel teaset Hydra Captain America Event “Secret Empire” in 2017

 


Posted 07/01/2017 by

secret-empire

We weten al even dat Steve Rogers, Marvel’s enige echte Captain America maar momenteel een agent van terreurorganisatie Hydra, aan het voorfront zal staan van het grote Marvel-zomerevenement van 2017. Nu hebben we ook een titel: Secret Empire, naar de gekende onderorganisatie van Hydra en één van de populairste Captain America-verhaallijnen uit de jaren 70.

Of de tagline “A house divided against itself cannot stand” slaat op een nieuwe breuk tussen de Marvel-superheldengemeenschap of eerder tussen eeuwige aartsvijanden Red Skull en Captain America omtrent de leiding van Hydra, weten we nog niet. We weten wel dat de verhaallijn enorme gevolgen zal hebben voor de Captain America: Steve Rogers– en Captain America: Sam Wilson-series en mogelijk Rogers zal outen als de terrorist die hij momenteel is.

Meer info volgt in de dagen naarmate we Free Comic Book Day (6 mei 2017) naderen, wanneer Marvel het event zal inleiden met een gratis comic.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.