Random Article


Trailer voor Marvel’s “Hail Hydra!”-verhaallijn in Captain America: Steve Rogers

 


Posted 06/01/2017 by

Ondanks de meer dan controversiële start van Captain America: Steve Rogers door schrijver Nick Spencer (Morning Glories) en tekenaar Jesus Saiz (Manhunter) een half jaar geleden loopt de Marvel-reeks rond een schijnbaar naar Hydra overgelopen Steve Rogers nog steeds. In een nieuwe trailer kondigde de uitgever dan ook de tweede verhaallijn “Hail Hydra!” aan, waarin de Red Skull nog steeds de plak zwaait maar het nog niet duidelijk is of Cap zijn positie als leider van terreurorganisatie Hydra zal overnemen. Captain America: Steve Rogers #7 met de start van Hail Hydra!, is momenteel beschikbaar. Onze review lees je hier.

Captain America: Steve Rogers #7 bij Archonia.com

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.