Random Article


Shannon W. Lentz, Brandon Graham & Simon Roy (Prophet) trekken naar Kickstarter voor Sci-Fi “Cayrels Ring”

 

Posted 05/01/2017 by

Brandon Graham en Simon Roy, het team achter de fel bejubelde relaunch van Prophet bij Image enkele jaren geleden, gaan een nieuwe sciencefictionreeks maken. Voor Cayrels Ring, het geesteskind van schrijver Shannon W. Lentz, trekken ze samen met andere indie-comicbookmakers die aan Prophet gewerkt hebben (zoals Farel Dalrymple) naar Kickstarter. Cayrels Ring introduceert tal van nieuwe werelden en de eerste verhaallijn “Rend It” gaat over een oude man die op zoek gaat naar zijn kleinkind, terwijl hij gevangen zit op een planeet gerund door een suïcidale supercomputer. Het eerste deel wordt een 40 pagina’s tellende comic in verschillende hoofdstukken, allen getekend door een andere artiest. Indien de Kickstarterdoeleinden worden gehaald, mikt men op een release in oktober.

Bezoek de officiële Kickstarter-pagina van Cayrels Ring hier.

cayrelsring

cayrelsring2

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.