Random Article


Review: Dark Knight III – The Master Race #7

 

 
Overzicht
 

Uitgeverij:
 
Schrijver: ,
 
Tekenaar: ,
 
Inkter:
 
Inkleuring:
 
Lettering:
 
Universum: ,
 
Personages: , , , ,
 
Coverprijs: $5.99 (regular), $12.99 (collector's edition)
 
Score
 
 
 
 
 


User Rating
no ratings yet

 

Op zijn best


Wederom enkele stevige momenten.

Op zijn slechtst


Vliegt weer aan een sneltempo voorbij. Duidelijk een overgangsdeel.


Batman en Superman staan terug zij aan zij in het zevende deel van DC’s Dark Knight III: The Master Race…

Posted 29/12/2016 by

 
Full Article
 
 

dkiii7

Make them pay.

Na maanden vol marketinggeweld kwam in november vorig jaar de eerste issue van Dark Knight III: The Master Race eindelijk uit bij DC Comics. Voor deze derde Dark Knight-cyclus zijn Frank Miller en Klaus Janson, het duo achter het legendarische Batman: The Dark Knight Returns (1986), herenigd. Het leeuwendeel van het werk wordt echter gedaan door Brian Azzarello (100 Bullets, Wonder Woman) en Andy Kubert (Detective Comics, Captain America). De serie heeft inmiddels heel wat vertragingen opgelopen en na een wachttijd van enkele maanden zijn we inmiddels aangekomen tot het zevende deel…

Nadat Batman, Batgirl en Superman een hoop Kryptonianen uit Gotham City verjoegen in het vorige deel, trekken de buitenaardse binnendringers zich terug om hun wonden te likken. Met Batman gaat het echter niet zo goed en Superman maakt een beslissing die grote gevolgen zal hebben voor het hele Dark Knight-universum. Ondertussen wordt duidelijk dat we ook nog niet het laatste hebben gehoord van Green Lantern Hal Jordan en Ray Palmer/The Atom. Dit alles, en nog eens een mooie sneer naar president Trump erbij…

dkiii7prev

Na de knallende actie in deel zes, krijgen we hier vooral een overgangsissue waarin alle spelers even een rustpauze kregen vooraleer de volgende slag zal plaatsvinden. Wederom weten Azzarello en Kubert de geest van Frank Miller goed te kanaliseren, terwijl Miller zelf één van de betere back-upverhalen in de reeks maakt rond de terugkerende Green Lantern Hal Jordan.

Dark Knight III: The Master Race #7 zet vooral de climax van de volgende twee delen op, waardoor het aanvoelt alsof er maar weinig gebeurt en alles nog sneller dan gewoonlijk vooruit gaat. Desalniettemin is het een prima comic, dewelke aantoont dat deze derde Dark Knight-cyclus weleens iets zeer speciaals kan worden (vertragingen ten spijt)…

Dark Knight III – The Master Race #7 bij Archonia.com

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.