Random Article


Review: Justice League Vs Suicide Squad #2

 

 
Overzicht
 

Uitgeverij:
 
Schrijver:
 
Tekenaar:
 
Inkter:
 
Inkleuring:
 
Lettering:
 
Universum:
 
Personages: , , ,
 
Coverprijs: $2.99
 
Score
 
 
 
 
 


User Rating
1 total rating

 

Op zijn best


Enkele leuke match-ups. Interessante cliffhanger.

Op zijn slechtst


Zowel qua tekeningen en dialogen een niveautje lager dan vorige deel.


Harley Quinn vs Wonder Woman! Killer Croc vs Aquaman! Deadshot vs Batman! De strijd tussen DC’s populairste superheldenteams barst los in het tweede deel van Justice League Vs Suicide Squad…

Posted 28/12/2016 by

 
Full Article
 
 

jlvss2cover

Is this because Batman, Superman and ‘ol Harley Quinn are the new Trinity?

Vergeet Marvel’s Inhumans Vs X-Men, het grootste Vs-superheldenevenement van de komende maanden wordt DC‘s Justice League Vs Suicide Squad. Het eerste grote event van het DC Rebirth-tijdperk zet de momenteel twee populairste superteams van de uitgever lijnrecht tegenover elkaar wanneer Batman eindelijk het bestaan van Amanda Waller’s geheime Task Force X ontdekt en zijn teammaats inlicht. Justice League Vs Suicide Squad wordt een wekelijkse, zesdelige miniserie geschreven door Suicide Squad-schrijver Joshua Williamson met bijdrages van verschillende tekenaars. Voor dit tweede deel werd Tony S. Daniel (Justice League, Detective Comics) aangetrokken…

In het vorige deel barstte de strijd tussen de Justice League en Suicide Squad los en werden we voorgesteld tot de villains achter de schermen. In deze tweede issue komen we iets meer te weten over de plannen van Maxwell Lord en zijn team schurken, maar de hoofdmoot van de comic is de eerste strijd tussen beide teams. Deadshot versus Batman, Captain Boomerang versus Flash, Harley Quinn versus Wonder Woman en – uiteraard – Killer Croc versus Aquaman, er is voor elk wat wils.

jlvsss2preview

Schrijver Joshua Williamson levert enkele typische match-ups met toch een vrij onverwachte uitkomst, maar je merkt dat het event voornamelijk gericht is naar de DC-filmfans. De schrijver is te vaak bezig om de personages voor te stellen voor nieuwe lezers tijdens de gevechten. En zoiets haalt de vaart uit de comic. Voor nieuwe lezers kan het handig zijn, maar voor vaste DC-fans lijken de dialogen wat simpel. Tony S. Daniel is een degelijke tekenaar in de vaste DC-huisstijl en weet hoe hij zijn actiescènes moet spreiden, maar tekent toch wel een niveautje lager dan voorganger Jason Fabok.

Justice League Vs Suicide Squad #2 levert een sappige cliffhanger op en positioneert enkele personages op een interessante manier voor de rest van het verhaal, maar laat je toch wat op je honger zitten. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten op het volgende deel…

Justice League Vs Suicide Squad #2 bij Archonia.com

Volgende week zijn we er weer met de reviews van Justice League Vs Suicide Squad #3 en Justice League #12

 

WEEK 1: JUSTICE LEAGUE VS SUICIDE SQUAD #1 + SUICIDE SQUAD #8

jlsschecklist

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.