Random Article


Brian Michael Bendis verlaat Marvel’s Guardians of the Galaxy

 

Posted 28/12/2016 by

Schrijver Brian Michael Bendis (New Avengers, Ultimate Spider-Man, Jessica Jones, All-New X-Men) nam in 2013 Marvel’s ruimtehelden onder handen in de Marvel NOW!-herlancering van de Guardians of the Galaxy-reeks. Na vier jaar lang Star-Lord, Rocket Raccoon, Groot, Drax, Gamora, maar ook Angela, Kitty Pryde, Iron Man, Venom en The Thing doorheen verschillende ruimte-events, cross-overs met de X-Men en geheime oorlogen geloodst te hebben, zal Bendis in maart-april 2017 de fakkel doorgeven. Weliswaar nadat hij nog één laatste grote Guardians of the Galaxy-verhaal, waartoe hij al die tijd heeft zitten opbouwen, heeft verteld.

Het nieuwe creatieve team is voorlopig nog niet bekend, maar ze zullen de reeks overnemen in april-mei, met mogelijk een start op Free Comic Book Day 2017. Mooi rond de periode dat de tweede Guardians of the Galaxy-film in de zalen verschijnt, dus. Het zou ons dan ook niets verbazen dat de reeks een nieuwe nummer #1 krijgt.

Wat Bendis hierna gaat doen? Dat is ook nog niet duidelijk. De schrijver heeft ongeveer alle grote Marvel-iconen al onder handen genomen. De top kanshebbers zijn de Inhumans, een mogelijke nieuwe Defenders-reeks (om de Netflix-serie bij te staan) of Bendis als opvolger van Dan Slott op The Amazing Spider-Man.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.